Parterapi räddar julen

Julen är barnen högtid men detta är faktiskt den högtid då flest föräldrar grälar. Stress och föreställd lycka leder ofta till bråk.
Stora tjocka släkten ska besökas, ekonomin är kass och sedan var det just det här med föreställd lycka. Vi vill att det ska vara på ett visst sätt med det är sällan som verkligheten lever upp till de förväntningar vi har.
brtr
Julen i sig är såklart inte orsaken till skilsmässorna. Det är snarare så att denna helg är den kända och omtalade droppen som får bägaren att rinna över. Månag par har idag svårt att kommunicera med varandra. Det är viktigt att arbeta på relationen och parterapi är väldigt underskattat. Parterapi ger er nämligen chansen att tala om vad ni tycker och en oberoende part med tystnasplikt kan medla. Du kanske upplever något som väldigt orättvist. Betalar du exempelvis allt i hemmet eller är det du som jämt får dammsuga? Små vardagsproblem blir i slutändan stora och oövervinneliga. En psykolog hjälper er att reda ut stora och små problem. vårda er relation och ge inte barnen dåliga minnen. Tänk även på att alkohol kan göra känslor starkare. Är du redan arg och stressad så förvärrar alkoholen detta. Fira en vit jul om du inte kan hantera rusdrycker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s